X
Pagina : 1 van 7

apres ski shirt nodig?

Voor heel veel Nederlanders is het aantal pistekilometers, mooie natuur, mooie dropjes en andere bezienswaardigheden maar een bijzaak.
Want we blijven natuurlijk wel echte Nederlanders. En echte Nederlanders zoeken natuurlijk gezelligheid en zoeken in het buitenland andere Nederlands op.

Na afloop van een dag skiën gaan we graag vol gas door in de après-ski. In welke toeristische dorp je ook bent elk dorp heeft zijn eigen après-ski bar of meerdere après-ski bars of après-ski cafés.

De après-ski hits blijft een apart fenomeen. Het hele jaar wil je niets met de après-ski muziek te maken hebben, en op wintersport sta je de nummers uit volle borst mee te blèren en ga je compleet uit je dak.

Elk jaar komen er wel weer een paar nieuwe après-ski hits bij. Maar nummers als Mickie Krause – Ich Bin Solo , Peter Wackel – Joana, Tim Toupet – Fliegerlied (So Ein Schone Tag), Die Atzen – Disco Pogo, awineboys – Joost is anders geaard! En Hermes House Band Ft. Lou Bega – Snowgirl moet je wel kunnen dromen inmiddels als je vaker naar de après-ski gaat.

Hoe leuk is het dan niet als je naar de après-ski gaat om je dan ook in dit thema te verkleden om zo snel in de partymodus te komen.
Wij hebben een ruime selectie van producten voor je gemaakt in het thema après-ski Combineer après-ski producten naar harte lust en jouw après-ski vakantie wordt een vakantie om nooit te vergeten met hele leuke herringen aan een fantastische wintersport vakantie.