X

Retour aanvraag: tooltip informatie

Het geld wordt op dezelfde rekeningnummer terug gestort als waar de bestelling is mee betaald. Wil je dat het naar een ander rekeningnummer gaat, geeft dit dan aan bij de opmerkingen vermeld ibannummer en de naamrekeningnummer!

Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) artikel de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden

(*behalve ondergoed / klantspecfieke produkten),

maar hoeft niet binnen die 14 dagen het artikel te retourneren.

Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet.

Dit valt onder het ontbindingsrecht van onze klant, dat wettelijk bepaald is.

vrouw met een stappel dozen voor retour zending

Je kan de overeenkomst alleen maar ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Dit kan door het invullen van dit formulier of door een andere verklaring, zolang je aan BBwebwinkel hebt gecommuniceerd dat je het artikel wenst te retourneren.

Na de 14 dagen ontbindingstijd heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Indien u een artikel op tijd terugstuurt (binnen 14 dagen na de melding dat u order wilt retourneren) en in goede staat retourneert in de originele verpakking, storten wij altijd het aankoopbedrag van dat artikel terug. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Wanneer de totale bestelling wordt geretourneerd storten wij ook de verzendkosten van €3,95 terug. De kosten van het retour sturen zijn voor rekening van de klant. BBwebwinkel heeft geen antwoordnummer.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

*Enige uitzondering zijn ondergoed: Slips, strings, shorts (of setjes waar een string bij zit) die uit de verpakking zijn gehaald (verzegeld) mogen vanwege hygienische redenen niet worden geruild of geretourneerd.

*Bedrukte artikelen in de ontwerp module zijn unieke artikelen die speciaal voor jou gemaakt worden. Daarom heeft retourneren geen zin, omdat wij deze producten niet meer kunnen verkopen wij moeten ze dan weggooien.

Als wij een fout (bijv. een printfout) maken, dan kan het product zonder enkel probleem teruggezonden worden. We zullen dan het geld retour storten of een nieuw product verzenden. Maar omdat wij ook van onze klanten houden en ze graag tevreden houden, mogen producten die niet passen ook teruggestuurd worden. Wij zullen dan de juiste maat nogmaals maken en verzenden.