X
Sorteer op :

shirt bedrukken?

BBwebwinkel: de enige sneldrukker goedkoop en snelle levertjid!0
Ben jij op zoek naar een uniek shirt, rompertje, tegeltje, mok, beker of andere kledingstuk?
voor jezelf of om cadeau te doen? Dan zit je helemaal goed bij ons wij bedrukkten shirt Ontwerp je eigen shirt of ontwerp je eigen t-shirt. Wij bedrukken T-shirts, sweaters, hoodies, polos, rompertjes, spreuketegeltjes, kerstmutsen, babymusten, shorten, en nog veel meer met het ontwerp dat jij op onze site maakt. Echt super eenvoudig en simpel met onze unieke ontwerp module!

Wij drukken al vanaf 1 exemplaar!
Je hoeft geen grote hoeveelheden artikelen of kleding te laten bedrukken. Ook als je maar 1 uniek shirt of product nodig hebt, hebben wij daarvoor een prima betaalbare oplossing. De meeste van onze producten bestel je al voor onder de 20 euro inclusief bedrukkening en verzendkosten. Uiteraard hebben wij voor grote aantallen ook hele mooie deals! Heb je een grote aantal neem dan even contact met ons servicesdesk op zij kunnen een passende offerte voor je maken!

Wat voor een product zoek je precies?
zit jouw product er niet bij geen nood! Neem contact met ons op en wij kijken of we voor jouw aan dit artikel kunnen komen en kunnen bedrukken

 

Technieken welke we gebruiken:


DTG: Digitale print techniek, ook wel DTG printing genoemd, direct to garment, is in de basis gelijk aan zeefdruktechniek. De printer kan vergeleken worden met een normale inktjet printer, maar dan voor kleding. Op donker textiel wordt er een eerst een witte basis direct op het textiel geprint, waarna de kleuren worden geprint over deze witte basis. Donker textiel moet worden voorbehandeld met een pre-treatment, waarna het kleding bedrukken kan beginnen. Alle kleding moet na het bedrukken van de kleding worden nageperst met een transferpers. Het kledingstuk is dan gefixeerd en is dan op minimaal 40 graden wasbaar. Wat digitale print techniek zo uniek maakt, is de resolutie waarmee de afdrukken op textiel kunnen worden geprint. Het verschil tussen zeefdruk en digitale print techniek is de kwaliteit van de bedrukking. We kunnen digitaal printen 1440 dpi.  Wij gebruiken deze techniek voor 99% voor T-shirts, rompertjes, schorten etc. 

Flex en Flock bedrukking, plotteren:  Zeer goede kwaliteit. Werkt met vaste kleuren, geen verloop zoals in full color mogelijk. Wordt veel gebruikt voor teksten. Flex voelt glad aan en flock wat zachter. Is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Flock en standaard flex zijn prima wasbaar tot 60°C (ook geschikt voor dry cleaning). Glitter en metalic flex zijn wasbaar tot 40°C. We raden af zeer rekbare artikelen hiermee te laten drukken. Deze techniek gebruiken wij voor petjes, hoedjes daar waar het niet mogelijk is met een dtg te printen. De maximaal aantal kleuren die we verwerken is 3. 


Glitter letters :Ook kunnen wij u t-shirt of andere artikelen voorzien van glitters. Deze glitters hebben wij in diverse kleuren : goude glitters, zilver glitters, rode glitters en blauwe glitters. Neem hiervoor contact met ons op.

Sublimatie: Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk gebruiken wij voor de bekers, tegeltjes en spaarpotten. Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaatoppervlaktes.