Sorteer op :
informatie over het Thema eigen ontwerp :

Bedrukkings methoden bij BBwebwinkel:

Sublimatie:

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk gebruiken wij voor de bekers, tegeltjes en spaarpotten.

Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaatoppervlaktes.

 

Flex en Flock bedrukking, plotteren:

Zeer goede kwaliteit. 
Werkt met vaste kleuren, geen verloop zoals in full color mogelijk. Wordt veel gebruikt voor teksten en logo's e.d. Flex voelt glad aan en flock wat zachter. Is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Flock en standaard flex zijn prima wasbaar tot 60°C (ook geschikt voor dry cleaning). Glitter en metalic flex zijn wasbaar tot 40°C. We raden af zeer rekbare artikelen hiermee te laten drukken. Deze techniek gebruiken wij voor t-shirts, overalls, schorten etc als er alleen teksten / logo's op moeten komen. De maximaal aantal kleuren die we verwerken is 4.

 

WOW:

We gebruiken naast de bovenstaande technikeken ook een nieuwe techniek die WOW heet. Hiermee kunnen we donker textiel bedrukken vanaf 1 stuk met een full colour opdruk. De kwaliteit mag er zijn en de prijs van deze revolutionaire techniek is betaalbaar. De afbeelding wordt vrijstaand gemaakt van de achtergrond. Bij de randen zul je altijd een klein, flinterdun wit randje zien. WOW heeft een vinyl laagje dat goed wasbaar is bij 40 graden.

Naast alle soorten en kleuren textiel is het nu ook mogelijk om alle harde materialen, ongeacht de kleur van de ondergrond te bedrukken, mits het artikel geschikt is voor een van de persmachines. Gekleurde bekers, riemen, tassen, mappen, telefoon hoesjes, inbindmappen en nog veel meer kan bedrukt worden ongeacht de kleur van het product, inclusief zwart.

Het grote voordeeel is dat printer ook wit in zijn spectrum heeft. Zo heb je standaard CMK en wit. Zo ben je dus niet afhankelijk van je ondergrondskleur.  De maximale maat welke wij kunnen drukken is 21cm bij 29cm (A4)

De wasbaarheid van textiel met een transfer bedrukking:

Maximaal 40° C  
Niet in de droger. 
Niet chemisch reinigen. Nooit afgevende of anders gekleurde was meewassen 
En belangrijk: Na het wassen over de print strijken (direct op de print kan probleemloos) doet de kleuren weer opleven!

 

Glitter letters : 

Ook kunnen wij u t-shirt of andere artikelen voorzien van glitters. Deze glitters hebben wij in diverse kleuren : goude glitters, zilver glitters, rode glitters en blauwe glitters. Neem hiervoor contact met ons op.