Sorteer op :

shirt bedrukken?

BBwebwinkel: de enige sneldrukker goedkoop en snelle levertjid!0
Ben jij op zoek naar een uniek shirt, rompertje, tegeltje, mok, beker of andere kledingstuk?
voor jezelf of om cadeau te doen? Dan zit je helemaal goed bij ons wij bedrukkten shirt Ontwerp je eigen shirt of ontwerp je eigen t-shirt. Wij bedrukken T-shirts, sweaters, hoodies, polos, rompertjes, spreuketegeltjes, kerstmutsen, babymusten, shorten, en nog veel meer met het ontwerp dat jij op onze site maakt. Echt super eenvoudig en simpel met onze unieke ontwerp module!

Wij drukken al vanaf 1 exemplaar!
Je hoeft geen grote hoeveelheden artikelen of kleding te laten bedrukken. Ook als je maar 1 uniek shirt of product nodig hebt, hebben wij daarvoor een prima betaalbare oplossing. De meeste van onze producten bestel je al voor onder de 20 euro inclusief bedrukkening en verzendkosten. Uiteraard hebben wij voor grote aantallen ook hele mooie deals! Heb je een grote aantal neem dan even contact met ons servicesdesk op zij kunnen een passende offerte voor je maken!

Wat voor een product zoek je precies?
zit jouw product er niet bij geen nood! Neem contact met ons op en wij kijken of we voor jouw aan dit artikel kunnen komen en kunnen bedrukken

Technieken welke we gebruiken:

Sublimatie:
Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk gebruiken wij voor de bekers, tegeltjes en spaarpotten.
Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaatoppervlaktes.

Flex en Flock bedrukking, plotteren:
Zeer goede kwaliteit.
Werkt met vaste kleuren, geen verloop zoals in full color mogelijk. Wordt veel gebruikt voor teksten en logo's e.d. Flex voelt glad aan en flock wat zachter. Is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Flock en standaard flex zijn prima wasbaar tot 60°C (ook geschikt voor dry cleaning). Glitter en metalic flex zijn wasbaar tot 40°C. We raden af zeer rekbare artikelen hiermee te laten drukken. Deze techniek gebruiken wij voor t-shirts, overalls, schorten etc als er alleen teksten / logo's op moeten komen. De maximaal aantal kleuren die we verwerken is 4.

WOW:
We gebruiken naast de bovenstaande technikeken ook een nieuwe techniek die WOW heet. Hiermee kunnen we donker textiel bedrukken vanaf 1 stuk met een full colour opdruk. De kwaliteit mag er zijn en de prijs van deze revolutionaire techniek is betaalbaar. De afbeelding wordt vrijstaand gemaakt van de achtergrond. Bij de randen zul je altijd een klein, flinterdun wit randje zien. WOW heeft een vinyl laagje dat goed wasbaar is bij 40 graden.
Naast alle soorten en kleuren textiel is het nu ook mogelijk om alle harde materialen, ongeacht de kleur van de ondergrond te bedrukken, mits het artikel geschikt is voor een van de persmachines. Gekleurde bekers, riemen, tassen, mappen, telefoon hoesjes, inbindmappen en nog veel meer kan bedrukt worden ongeacht de kleur van het product, inclusief zwart.
Het grote voordeeel is dat printer ook wit in zijn spectrum heeft. Zo heb je standaard CMK en wit. Zo ben je dus niet afhankelijk van je ondergrondskleur. De maximale maat welke wij kunnen drukken is 21cm bij 29cm (A4)
De wasbaarheid van textiel met een transfer bedrukking:
Maximaal 40° C
Niet in de droger.
Niet chemisch reinigen. Nooit afgevende of anders gekleurde was meewassen
En belangrijk: Na het wassen over de print strijken (direct op de print kan probleemloos) doet de kleuren weer opleven!

Glitter letters :
Ook kunnen wij u t-shirt of andere artikelen voorzien van glitters. Deze glitters hebben wij in diverse kleuren : goude glitters, zilver glitters, rode glitters en blauwe glitters. Neem hiervoor contact met ons op.