X

Hoodie ontwerpen met tekst of logo personaliseren

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Ontwerp je eigen bedruk je eigen hoodie. Goede kwalitatieve hoodies! Moderne hooded sweater voor unisex voor hem of haar. Merk Sol's Dikte 280 g/m2. Materiaal: 50% Cotton - 50% Polyester.


Een Hoodie bedrukken met jouw eigen naam of foto. Met onze ontwerp module is het een fluitje van een cent! Je kan de meeste leuke en originele creaties maken. Ga helemaal los om zo de mooiste en unieke T-shirts te maken.


Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 29.95

Aantal : x maat XS

Aantal : x maat S

Aantal : x maat M

Aantal : x maat L

Aantal : x maat XL

Aantal : x maat XXL

Aantal : x maat 3XL (Extra € 2.00)

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke Hoodie

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 42363 - 847101