X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Hoodie ontwerpen met tekst of logo personaliseren

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Hoodie ontwerpen met tekst of logo personaliseren

Ontwerp je eigen bedruk je eigen hoodie. Goede kwalitatieve hoodies! Moderne hooded sweater voor unisex voor hem of haar. Merk Sol's Dikte 280 g/m2. Materiaal: 50% Cotton - 50% Polyester.


Een Hoodie bedrukken met jouw eigen naam of foto. Met onze ontwerp module is het een fluitje van een cent! Je kan de meeste leuke en originele creaties maken. Ga helemaal los om zo de mooiste en unieke T-shirts te maken.


Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal : x maat XS

Aantal : x maat S

Aantal : x maat M

Aantal : x maat L

Aantal : x maat XL

Aantal : x maat XXL

Aantal : x maat 3XL (Extra € 2.00)

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke Hoodie

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 42363 - 847101