X

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Deze artikelen worden speciaal voor jouw gemaakt en zijn daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen deze items niet opnieuw verkopen en moeten ze weggooien!

Maak je unieke Ontwerp je eigen spaarpot

Ontwerp je eigen spaarpot.  Je kunt je eigen unieke ontwerp maken of een leuke foto van je kind, kleinkind plaasten. Echt een orgineel kado. 


Lukt het ontwerpen niet of wil je  jouw ontwerp net wat anders hebben? Neem dan contact met ons op en onze design afdeling helpt je graag verder!


Plaats je ontwerp binnen het zwarte kader, Op deze wijze kun je het hele oppervlakte van de spaarpot gebruiken en krijg je een zeer fraai eindresultaat.


Dit artikel is een gepersonaliseerd product en kun je niet retourneren.


Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Aantal :

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 9258 - bbweb