X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Personaliseer glitter mok koffie of thee mok ontwerpen origineel

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Personaliseer glitter mok koffie of thee mok ontwerpen origineel

Een glitter gouden koffie of thee mok bedrukken met jouw eigen naam of tekst. Met onze ontwerp module is het een fluitje van een cent! Je kan de meeste leuke en originele creaties maken. Ga helemaal los om zo de mooiste koffie of thee mok te maken. Mokken of laten ontwerpen door een professioneel bedrijf? Dan zit u goed bij BBwebwinkel. U kunt bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld zelf mokken bedrukken! Handwas aanbevolen! Microgolfbestendig De mok heeft een diameter van 80mm en een hoogte van 96mm

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal :

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 35192 - bbweb