X

Maak Jouw Kerst Uniek met een Personaliseerbare Kerstmuts!

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Introduceer een unieke touch aan je feestelijke kleding met onze personaliseerbare kerstmuts! Voeg je eigen tekst toe, kies een speciale afbeelding en maak je eigen design dat niemand anders heeft. Perfect voor evenementen, als origineel cadeau, in het kerstpakket of voor die gezellige kerstborrel met collega's. Laat je creativiteit de vrije loop en vier Kerstmis op jouw manier. Bestel nu en maak deze Kerst onvergetelijk!

foto 2  Maak Jouw Kerst Uniek met een Personaliseerbare Kerstmuts! foto 3  Maak Jouw Kerst Uniek met een Personaliseerbare Kerstmuts! foto 4  Maak Jouw Kerst Uniek met een Personaliseerbare Kerstmuts!

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 10.95

Helaas niet leverbaar.

Bekijk ook de thema's : eigen ontwerp  kerst  
 
Productcode: 20807 - bbweb