X
Pagina : 1 van 2

Bingo prijzen, boedelprijzen, troostprijzen cadeaus voor de bingo!

We hebben voor jou een aantal leuke grappige prijzen voor de bingo!  Grappige mokken, tegeltjes en T-shirts! Leuk om aan hem of haar te geven als er bingo is gevallen!  Ook kun je altijd zelf je mokken, tegeltjes of T-shirt personaliseren!  De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo wordt je bingoavond een avond om nooit te vergeten! We hebben zelfs kado's voor valse bingo! Super grappig! 

Bingo is een spel dat oorspronkelijk uit Italië komt en in de 16e eeuw werd gespeeld. Het spel werd in de 18e eeuw geïntroduceerd in Frankrijk, waar het bekend werd als "Le Lotto" en later werd geïntroduceerd in de Verenigde Staten in de jaren 20 van de 20e eeuw.

Het spel werd in eerste instantie gebruikt als een educatief hulpmiddel voor kinderen om hen te helpen met het leren van getallen en spellen. Later werd het gebruikt voor religieuze en sociale doeleinden.

In de Verenigde Staten werd het spel aangepast en kreeg het de naam "Bingo" en werd het gebruikt in kerken en verenigingen als een manier om geld in te zamelen voor goede doelen. Vanaf hier begon het spel steeds populairder te worden en werd het een geliefd tijdverdrijf voor mensen van alle leeftijden.

Tegenwoordig wordt Bingo vaak gespeeld in casino's, verenigingen, en tegenwoordig zelfs online. Het is een eenvoudig spel om te spelen en vereist geen speciale vaardigheden of kennis. Dit, samen met de kans op prijzen, maakt het spel populair onder mensen van alle leeftijden en achtergronden.