X

Ontwerp je eigen spreukentegel met je eigen spreuk

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Ontwerp je eigen unieke spreukentegel leuk om kado te geven. Een gepersonaliseerd cadeau is leuk om te geven maar ook erg leuk om te krijgen.  Maak in een handomdraai je eigen onwijs leuke spreuk.  Het ontwerpen is makkelijk en bovendien goedkoop! Het formaat van het tegeltje is 15cm x 15cm. 

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 11.95

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke spreukentegel.

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 10168 - bbweb