X

Ontwerp je eigen tshirt lange mouw

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Ontwerp je eigen t-shirt lange mouw.  Je kunt helemaal los gaan en maak je eigen unieke ontwerp! Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.


Liever een gewoon korte mouw T-shirt


Lukt het ontwerpen niet of wil je  jouw ontwerp net wat anders hebben?  Neem dan contact met ons op en onze design afdeling helpt je graag verder!  


Dit artikel is een gepersonaliseerd product en kun je niet retourneren.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 22.95

Aantal : x maat kind 104

Aantal : x maat kind 116

Aantal : x maat kind 128

Aantal : x maat kind 140

Aantal : x maat kind 152

Aantal : x maat kind 164

Aantal : x maat unisex s

Aantal : x maat unisex m

Aantal : x maat unisex l

Aantal : x maat unisex xl

Aantal : x maat unisex xxl

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 8966 - 5TU05T