X
Pagina : 1 van 4

50 jaar kado

Vijftig jaar een halve eeuw dat moet groots gevierd worden. Ben je op zoek naar een super origineel cadeau voor iemand die Abraham of Sarah ziet dan zal je bij ons zeker slagen.

Wij hebben tal van leuk gadget om Abraham of Sarah in het zonnetje te zetten er een ongelooflijke leuke vijftigste verjaardag van te maken. Zo hebben we T-shirts met teksten als : Ben ik eindelijk 50 jaar krijg ik zo’n stom T-shirt, Ben ik eindelijk 50 jaar krijg ik zo’n klote T-shirt, Ben ik eindelijk 50 jaar krijg ik zo’n stom T-shirt. Voor Elke Sarah of Abraham zit er wel een leuk cadeau bij. Maar wil je goedkoop cadeau om dat je collega bijvoorbeeld 50 jaar wordt.

Dan is het wel leuk om een mok te geven welke hij op kan gebruiken. Er zijn mokken met teksten als : ben ik eindelijk 50 jaar krijg ik zo’n kut mok. Maar ook delfsblauwe tegeltjes met teksten als : ben ik eindelijk 50 krijg ik dit kut tegeltje. Deze delfsblauwe zijn leuk om op kantoor te hangen of thuis bij boven de openhaard.

Wil je echt een origineel cadeau geven voor iemand die veertig jaar wordt, dan is onze ontwerp module wat voor jouw. Je kunt daar je eigen tekst foto op een tegeltje , mok, T-shirt, tegeltje of cap zetten.
Ook hebben we diverse versier materialen om vijftigste verjaardag feestje compleet te maken. Zo hebben we slingers, vlaggenlijn, straatbanners, ballonen.

Zo zal de vijftigste een verjaardag feest zijn die je de eerste vijftig jaar niet meer vergeet!