X

Baby mutsje zelf bedrukken

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Geef een leuke babymuts kado met een leuke en zelfbedachte unieke tekst!


Een kindje op komst of al geboren? Geef dan een origineel babymutsje met naam, tekst. De lieve mutsjes zijn er in verschillende kleuren, allemaal van 100% katoen en heerlijk warm en zacht. Een echt origineel kraamcadeau!


De babymuts is zeer eenvoudig en snel te bestellen. Jouw ontwerp wordt op de rand van het mutsje gedrukt en is eenvoudig op te maken in onze handige foto-editor.


Kom je er niet uit of wil je iets anders neem dan contact met ons op en wij helpen je met jouw ontwerp!


Dit artikel is een gepersonaliseerd product en kun je niet retourneren.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 6.95

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke Babymuts

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 11126 - bbweb