X

Bedruk je eigen rugzakje voor kinderen

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

personaliseer je eigen rugzakje voor je eigen kinderen.  Zet de naam van je kind op de tas ideaal om mee te nemen naar school, sport vereniging.


Lukt het ontwerpen niet of wil je  jouw ontwerp net wat anders hebben? Neem dan contact met ons op en onze design afdeling helpt je graag verder!


Kinder rugtas in Polyester 600D. Binnenkant voorzien van identiteit label, voorzakje met rits, verstelbare en versterkte schouderriem. Afmetingen: (L) 25cm  (b)12cm  (h)30 cm.


Dit artikel is een gepersonaliseerd product en kun je niet retourneren.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 12.95

Aantal :

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 11436 - bbweb