X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Bedruk je eigen rugzakje voor kinderen

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Bedruk je eigen rugzakje voor kinderen

personaliseer je eigen rugzakje voor je eigen kinderen.  Zet de naam van je kind op de tas ideaal om mee te nemen naar school, sport vereniging.


Lukt het ontwerpen niet of wil je  jouw ontwerp net wat anders hebben? Neem dan contact met ons op en onze design afdeling helpt je graag verder!


Kinder rugtas in Polyester 600D. Binnenkant voorzien van identiteit label, voorzakje met rits, verstelbare en versterkte schouderriem. Afmetingen: (L) 25cm  (b)12cm  (h)30 cm.


Dit artikel is een gepersonaliseerd product en kun je niet retourneren.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Aantal :

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 11436 - bbweb