X

Ontwerp je eigen romper

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Maak je romper helemaal uniek door hem zelf te ontwerpen.  Erg leuk als kraamkado.  En romper met de naam van de baby bijvoorbeeld! 


Lukt het ontwerpen niet of wil je  jouw ontwerp net wat anders hebben? Neem dan contact met ons op en onze design afdeling helpt je graag verder!


Dit artikel is een gepersonaliseerd product en kun je niet retourneren.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 11.95

Aantal : x maat 50-56

Aantal : x maat 62-68

Aantal : x maat 74-80

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke baby romper

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 8967 - bbweb