X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Personaliseer je eigen leukste witte koffiemok beroepen werk collega

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Personaliseer je eigen leukste witte koffiemok beroepen werk collega

personaliseer je eigen leukste witte koffie of thee mok voor je collega op het werk, de buurman, Familie of vrienden!  Een gepersonaliseerd cadeau is erg leuk om cadeau te krijgen en leuk om te geven! Bij ons ben je aan het juiste adres makkelijk en de goedkoopste van Nederland. Maak je eigen unieke leukste koffie of thee mok! De mok is magnetron en vaatwasserbestendig en de witte mok heeft een hoogte van 96mm en een diameter van 80mm. De mok is gemaakt van wit keramiek .

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal :

Bekijk het Thema : eigen ontwerp  
 
Productcode: 35172 - bbweb