X

Personaliseer je eigen leukste witte koffiemok beroepen werk collega

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

personaliseer je eigen leukste witte koffie of thee mok voor je collega op het werk, de buurman, Familie of vrienden!  Een gepersonaliseerd cadeau is erg leuk om cadeau te krijgen en leuk om te geven! Bij ons ben je aan het juiste adres makkelijk en de goedkoopste van Nederland. Maak je eigen unieke leukste koffie of thee mok! De mok is magnetron en vaatwasserbestendig en de witte mok heeft een hoogte van 96mm en een diameter van 80mm. De mok is gemaakt van wit keramiek .

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 10.95

Aantal :