X

Klassieke heren polo Pique oranje EK WK voetbal Nederland

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Klassieke heren polo oranje perfecte pasmaat. Pique poloshirts zitten geweldig fijn. Poloshirts met de weving "Pique" zijn de enorm populair en mogen niet ontbreken in elke kledingkast! De Pique weving wordt ook wel de 'marcella' weving genoemd. Pique verwijst naar een weefstijl die normaal wordt gebruikt met katoenen garen. Poloshirts met een Pique weving zijn een genot voor je lichaam als je ze aantrekt en zitten de hele dag heerlijk. Polo shirt is voorzien van rib kraag en manchetten. 2 knopen kleur op kleur. Dubbele stiksel aan onderzoom. Gesneden en genaaid. Dikte 180 g/m2 Merk: Sol's. Materiaal:100% Combed Ringspun katoen

foto 3 Klassieke heren polo Pique oranje EK WK voetbal Nederland

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 24.75

Aantal : x maat S

Aantal : x maat M

Aantal : x maat L

Aantal : x maat XL

Aantal : x maat XXL

Aantal : x maat 3XL (Extra € 2.75)

Bekijk het Thema : oranje  
 
Productcode: 36750 - 811346