X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Wanted gezocht opsporing boef crimineel dead or alive koffiemok personaliseer

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Wanted gezocht opsporing boef crimineel dead or alive koffiemok personaliseer

Ontwerp je eigen Wanted dead or Alive Koffiemok! Je kunt de mok helemaal personaliseren. Zo kun je de naam van de persoon die je zoekt erbij zetten maar nog leuker een gekke foto van de persoon in kwestie.  Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp je unieke wanted dead or alive koffiemok.

De mok is vaatwasserbestendig en heeft een hoogte van 96mm en een diameter van 80mm.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Aantal :

Bekijk het Thema : boeven  
 
Productcode: 33451 - bbweb