Verjaardag T-shirt Kijk uit! Ouwe man uit 1954

Op zoek naar een gek T-shirt voor een man die jarig is en geboren in 1954?   Dan is dit wellicht een gek kadootje! Het leuke van een jaartal T-shirt is dat deze altijd gedragen kan worden. De leeftijd veranderd wel maar een geboorte jaar niet!


Het shirt is niet alleen voorzien van een grappige tekst.  Maar ook van een leuk print. Namelijk een waarschuwings verkeersbord met een oude man er in die een wandelstok nodig heeft om vooruit te komen! Daarnaast loopt de oude man erg krom en heeft moeite om vooruit te komen.


€18,95

Aantal :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)


Bekijk het Thema : verjaardag  
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 25960 - bbweb