X

Unieke Kerstman Mok - Perfect Kerstcadeau! De kerstman weet enorm veel

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Op zoek naar het ultieme kerstkado voor je collega, vriend, of geliefde? Ontdek onze unieke Kerstman mok! Met een vrolijke print van de Kerstman en een speciale twist: een persoonlijke boodschap waar jij een naam naar keuze kan toevoegen.


De mok leest: "De kerstman weet enorm veel. Maar [NAAM] weet echt alles (en anders verzint hij wel wat)." Deze humoristische en warme boodschap maakt het niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een persoonlijke en hartelijke verrassing.


Of het nu gaat om een ochtendkoffie of een avondthee, deze mok brengt gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het is niet alleen een mok, het is een herinnering aan jouw gedachte en zorg. Ideaal voor onder de kerstboom, als geheime kerstman cadeau, of gewoon als een blijk van waardering.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 10.95

Aantal :

Bekijk het Thema : kerst  
 
Productcode: 49047 - bbweb