X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Tegeltje wanted gezocht opsporing boef crimineel dead or a live

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Tegeltje wanted gezocht opsporing boef crimineel dead or a live

Ontwerp je eigen Wanted dead or Alive spreukentegeltje! Je kunt het tegeltje helemaal personaliseren. Zo kun je de naam van de persoon die je zoekt erbij zetten maar nog leuker een gekke, grappige foto van de persoon in kwestie die gezocht wordt. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp je unieke wanted dead or alive tegeltje.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke spreukentegel.

Bekijk het Thema : boeven  
 
Productcode: 33452 - bbweb