X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Tweekleurig heren T-shirt met raglan mouwen wit shirtje me oranje mouwen

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Tweekleurig heren T-shirt met raglan mouwen wit shirtje me oranje mouwen

Stoer mannen t-shirt wit met oranje mouwen. Het kenmerk is bij een raglan mouwen is dat er een schuine naad loopt vanaf de okselholte tot de halskraag. Materiaal: 100% Cotton Dikte GSM:165 g/m2. Merk: Sol's Funcky. Materiaal: 100% Semi-Combed Ringspun katoen. Dikte: GSM:150 g/m2.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Aantal : x maat S

Aantal : x maat M

Aantal : x maat L

Aantal : x maat XL

Aantal : x maat XXL

Aantal : x maat 3XL (Extra € 2.50)

Bekijk het Thema : oranje  
 
Productcode: 36921 - 811190