Mondkapje France here we come bestemming Frankrijk niet medisch

Ga jij deze zomer op vliegvakantie naar Frankrijk of met de auto en moet je in het vliegtuig of in het land zelf een mondkapje dragen?  Dan sluit deze aan op Frankrijk op het mondkapje staat de tekst ’France here we come!’

Elke vliegmaatschappij of land heeft zijn eigen Corona maatregelen en verplichtingen. Deze kunnen per dag verschillen check deze van tevoren goed!

Geef je mensen en jezelf een veilig met het dragen van een stoffen mondkapje! Met onze bedrukte mondkapjes verminder je de luchttoevoer tijdens het hoesten, praten of niezen in openbare ruimtes en is het aanraken van je neus en mond niet mogelijk. Hierdoor verkleinen we mogelijk samen de kans op het verspreiden van virussen. Gemaakt van 250 g/m2 Polyamide. Ideaal voor gebruik in openbaarvervoer ze zijn wasbaar tot maximaal 60 graden! Plek voor een filter.


Maak je eigen unieke mondkapje: ontwerp je eigen mondkapjes


LET OP: Dit zijn geen medische mondkapjes. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjes.Retour recht: Mondkapjes vallen onder een artikel welke vanwege de Hygiëne niet geretourneerd kan worden!


Disclaimer: Dit is geen medisch product, er is geen garantie dat dit mondkapje bescherming biedt tegen virussen of fijnstof.

€9,95

Aantal Leverbaar :

Dit product kan niet worden geretourneerd.
Bekijk het Thema : mondkapjes  
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2293 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 32153 - bbweb