X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Bedruk je eigen mondkapje niet medische voor openbaar vervoer ov trein bus winkelen

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Bedruk je eigen mondkapje niet medische voor openbaar vervoer ov trein bus winkelen

Bedruk je eigen mondkapje met een tekst en maak jouw mondkapje een uniek item!


Geef je mensen en jezelf een veilig met het dragen van een stoffen mondkapje! Met onze bedrukte mondkapjes verminder je de luchttoevoer tijdens het hoesten, praten of niezen in openbare ruimtes en is het aanraken van je neus en mond niet mogelijk.Hierdoor verkleinen we mogelijk samen de kans op het verspreiden van virussen.  Ideaal voor gebruik in openbaarvervoer ze zijn wasbaar tot maximaal 60 graden!


LET OP: Dit zijn geen medische mondkapjes. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjesRetour recht: Mondkapjes vallen onder een artikel welke vanwege de Hygiëne niet geretourneerd kan worden!
Disclaimer: Dit is geen medisch product, er is geen garantie dat dit mondkapje bescherming biedt tegen virussen of fijnstof.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal :

Bekijk ook de thema's : anderhalve meter economie  eigen ontwerp  mondkapjes  
 
Productcode: 31929 - bbweb