EIGEN TEKST

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Deze artikelen worden speciaal voor jouw gemaakt en zijn daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen deze items niet opnieuw verkopen en moeten ze weggooien.

Bedruk je eigen mondkapje niet medische voor openbaar vervoer ov trein bus winkelen

Bedruk je eigen mondkapje met een tekst en maak jouw mondkapje een uniek item!


Geef je mensen en jezelf een veilig met het dragen van een stoffen mondkapje! Met onze bedrukte mondkapjes verminder je de luchttoevoer tijdens het hoesten, praten of niezen in openbare ruimtes en is het aanraken van je neus en mond niet mogelijk.Hierdoor verkleinen we mogelijk samen de kans op het verspreiden van virussen.  Ideaal voor gebruik in openbaarvervoer ze zijn wasbaar tot maximaal 60 graden! Plek voor een filter.


LET OP: Dit zijn geen medische mondkapjes. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjesRetour recht: Mondkapjes vallen onder een artikel welke vanwege de Hygiëne niet geretourneerd kan worden!
Disclaimer: Dit is geen medisch product, er is geen garantie dat dit mondkapje bescherming biedt tegen virussen of fijnstof.


€ 9.95

Aantal Leverbaar :

Bekijk ook de thema's :   anderhalve meter economie  eigen ontwerp  mondkapjes  
 
Productcode: 31929 - bbweb