X

Bedruk je eigen mondkapje niet medische voor openbaar vervoer ov trein bus winkelen

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Bedruk je eigen mondkapje met een tekst en maak jouw mondkapje een uniek item!


Geef je mensen en jezelf een veilig met het dragen van een stoffen mondkapje! Met onze bedrukte mondkapjes verminder je de luchttoevoer tijdens het hoesten, praten of niezen in openbare ruimtes en is het aanraken van je neus en mond niet mogelijk.Hierdoor verkleinen we mogelijk samen de kans op het verspreiden van virussen.  Ideaal voor gebruik in openbaarvervoer ze zijn wasbaar tot maximaal 60 graden!


LET OP: Dit zijn geen medische mondkapjes. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjesRetour recht: Mondkapjes vallen onder een artikel welke vanwege de Hygiëne niet geretourneerd kan worden!
Disclaimer: Dit is geen medisch product, er is geen garantie dat dit mondkapje bescherming biedt tegen virussen of fijnstof.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 9.95

Aantal :

Bekijk ook de thema's : anderhalve meter economie  eigen ontwerp  mondkapjes  
 
Productcode: 31929 - bbweb