X
Pagina : 1 van 2

jaren twintig

BBwebwinkel heeft een ruime keuze in het feest thema jaren twintig van de vorige eeuw.

 

Korte rokken, flapper rokken, hoeden, kort haar, rode lipstick, charleston, colbertkostuums, Coco Chanel sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor de jaren 20 gaven het leven een nieuwe impuls na de Eerste Wereldoorlog. Jaren 20 kleding staat voor vrijheid, blijheid, optimisme en voorspoed. In de jaren 20 bloeide het uitgaansleven volop, met mooi variété en leuk theater. Daar hoort een mooi jaren 20 kostuum bij! Ook vandaag de dag stelen vrouwen de show in zo'n erotisch showgirl kostuum. In deze sexy jaren 20 kleding ga je lekker los op de Charleston!

 

De roerige jaren 20, zoals deze zeer bewogen periode bekend staat in de geschiedenis, Deze periode heeft voor epische momenten gezorgd in de moderne geschiedenis waar stereotypes en karakters in voorkomen die alleen kenmerkend voor die tijd zijn.
Wilt u ook even in de jaren 20 duiken, dan kunt u eenvoudig een van de vele jaren 20 verkleedpakken bestellen en u ziet er exact zo uit zoals in deze periode. Ideaal voor een speciale gelegenheid zoals carnaval of bedrijfsfeest of een themafeest.


Flapper jurken en Charleston
Voor vrouwen hebben we diverse jaren 20 kostuums in verschillende kleuren en maten.  De Charleston en jaren 20 kostuums voor vrouwen zijn tegelijkertijd elegant en sexy.  Natuurlijk is een hoofdband met een veer erop onmisbaar bij een jaren 20 outfit.
Kies ook gepaste schoenen om gemakkelijk een Charleston dansje te doen.

De leukste Charleston kleding en jaren twintig kostuum treft u bij ons aan!