X

Tekst tegeltje Sinterklaas ontwerp je eigen Sinterklaas tegel

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Ontwerp je eigen Sinterklaas tegel. Een Sinterklaas tegeltje is een heel leuk schoencadeautje of suprise. Bedruk het Sinterklaas tegeltje met een boodschap of gedicht of leuke tekst en zet ‘m bij de schoorsteen zodat Sint en Piet het ook zien. Maar je kan ook een fotootje uploaden. Laat je creativiteit de vrije loop! Dit Sinterklaas tegeltje heeft een formaat van 15cm x 15cm.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 10.95

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke spreukentegel.

Bekijk ook de thema's : eigen ontwerp  sint  
 
Productcode: 41913 - bbweb