Tartan vest rose

Tartan vest rose


Dit roze Tratan vest is ideaal om te dragen tijdens de Tilburgese kermis op roze maandag of op Gay Pride in Amsterdam. Tijdens de Gay Pride of de Tilburgse kermis is de dresscode roze.


tartan is niet echt een bekende term maar het heeft al een zeer oude geschiedenis. Tartan ook wel een wollen geruite stof, waar bijvoorbeeld de Schotse kilt van wordt gemaakt is bij een ieder wel bekend. Het patroon van een tartan wordt gemaakt door met afwisselende stroken gekleurde draden te weven, zowel in de schering als in de inslag, met rechte hoeken ten opzichte van elkaar. Op de kruispunten van dezelfde kleur, wordt deze helderder, dan als de draad een andere kleur kruist. De resulterende kleurenblokken herhalen zich in horizontale en verticale richting. Dit soort weefpatronen worden al aangetroffen in China in 3500 voor Christus.


tegenwoordig komt het patroon weer terug in heel veel kleding en ook carnavalskleding zoals sokken,vlinderstrikken, caps, hoeden, stropdassen, broeken, en de bekende schotse kilt. Door de bonte kleuren en patronen zijn ze uitermate geschikt voor verkleedkleding en doen het goed tijdens d

€12,50

Aantal :

maat :

Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2293 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 18886 - bbweb9312Pfin voorraad aangepast