X

Tartan vest rood

Tartan vest rood.

Dit bonte rode Tartan vest is een echte aanvulling om te dragen bij symphonica in rosso. Symphonica in rosso is een jaarlijks terugkerend muziek feest in het Gelredome in Arnhem. Elk jaar staat er een andere artist centraal. Bij Symphonica in rosso is de dresscode rood.


Tartan dat ken ik niet : tartan is niet echt een bekende term in de volksmond maar het heeft al een zeer oude geschiedenis. Tartan ook wel een wollen geruite stof, waar bijvoorbeeld de Schotse kilt van wordt gemaakt is bij een ieder wel bekend. Het patroon van een tartan wordt gemaakt door met afwisselende stroken gekleurde draden te weven, zowel in de schering als in de inslag, met rechte hoeken ten opzichte van elkaar. Op de kruispunten van dezelfde kleur, wordt deze helderder, dan als de draad een andere kleur kruist. De resulterende kleurenblokken herhalen zich in horizontale en verticale richting. Dit soort weefpatronen worden al aangetroffen in China in 3500 voor Christus.

tegenwoordig komt het patroon weer terug in veel kleding waaronder party kleding zoals hoedjes, vesten, vlinderstrikken, jurken, broeken, stropdassen en zelfs schoenen.


Delen

€15,95

Aantal:

maat :

Bekijk het Thema : symphonica in Rosso  
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.1 (reviews: 2621 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 18888 - bbweb9308Rfin voorraad (fin) aangepast 17-05-2022 14:36