X

Persoonlijke sinterklaas koffie mok grappige tekst voor een opschepper

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Super leuke en grappige persoonlijk Sinterklaas koffie of thee mok. Voor hem of haar die altijd alles beter weet. Op de Mok staat de opdruk: Sinterklaas weet enorm veel maar .... weet echt alles! En anders roept hij maar wat!! Een supergaaf persoonlijk cadeaeu.  Je vult de naam in van de persoon in kwestie en klaar ben je!

De witte koffie of thee mok is vaatwasserbestendig en magnetronbestendig. De mok heeft een hoogte van 96mm en een diameter van 80mm.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 11.95

Aantal :

Bekijk het Thema : sint  
 
Productcode: 42914 - bbweb