X

Persoonlijke kerst koffie mok grappige leuke kerstman die enorm veel weet

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Superleuk kerst koffiemok met een persoonlijk tintje. Op de Kerstmok staat de opdruk van een kerstman en de tekst. De kerstman weet enorm veel maar en dan de naam van degene die het kadootje krijgt weet echt alles. En anders roept hij wel wat.  Een super leuk en grappig kerst cadeau met een persoonlijk tintje. 

De witte koffie of thee mok is vaatwasserbestendig en magnetronbestendig. De mok heeft een hoogte van 96mm en een diameter van 80mm.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 10.95

Aantal :

Bekijk het Thema : kerst  
 
Productcode: 42912 - bbweb