X

Personaliseer je eigen jute sinterklaas zak

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Hoe leuk is het niet om je eigen jute zakken te personaliseren! Dat kan nu bij ons en nog heel eenvoudig ook!  Leuk om voor je kinderen je persoonlijke jute zak te maken.  Maar ook leuk voor je personeel om ze allemaal de zak te geven. Uiteraard in positieve zin! Zo maak jij je eigen unieke jutte zak.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 8.95

Aantal : x afmeting 14cm x 20cm

Aantal : x afmeting 25cm x 30cm (Extra € 2.00)

Aantal : x afmeting 30cm x 45cm (Extra € 3.00)

Bekijk het Thema : sint  
 
Productcode: 33362 - bbweb