X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Personaliseer je eigen jute sinterklaas zak

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Personaliseer je eigen jute sinterklaas zak

Hoe leuk is het niet om je eigen jute zakken te personaliseren! Dat kan nu bij ons en nog heel eenvoudig ook!  Leuk om voor je kinderen je persoonlijke jute zak te maken.  Maar ook leuk voor je personeel om ze allemaal de zak te geven. Uiteraard in positieve zin! Zo maak jij je eigen unieke jutte zak.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Aantal : x afmeting 14cm x 20cm

Aantal : x afmeting 25cm x 30cm (Extra € 2.00)

Aantal : x afmeting 30cm x 45cm (Extra € 3.00)

Bekijk het Thema : sint  
 
Productcode: 33362 - bbweb