X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Verjaardags tegeltje 97 jaar

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Verjaardags tegeltje 97 jaar

De leeftijd van 97 jaar is een hele mijlpaal en mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Geef de jarige op leeftijd een vrolijk tegeltje met de leeftijd van 97 jaar vermeld in het verkeersbord.  Het tegeltje is voorzien van kleurrijke ballonnen en confetti. Onze tegeltjes worden geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Het tegeltje heeft een afmeting van 15cm x 15cm.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke spreukentegel.

Bekijk ook de thema's :   verjaardag 97 jaar  
 
Productcode: 24188 - bbweb