X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Verjaardags tegeltje 88 jaar

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Verjaardags tegeltje 88 jaar

Verjaardagfeestje van je opa of oma die 88 jaar wordt en nog geen leuk cadeau?  Geef opa of oma dit leuk tegeltje met een kleurrijke opdruk van zijn of haar leeftijd in een verkeersbord met daarom heen vrolijke confetti en ballonnen.  Dit Tegeltje heeft een afmeting van 15cm x 15cm.  Tegeltjes worden geleverd zonder bevestiging materiaal. Ook leuk te combineren met een verjaardags mok deze hebben wij namelijk ook in dezelfde serie.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke spreukentegel.

Bekijk het Thema : verjaardag 88 jaar  
 
Productcode: 24151 - bbweb