X

Verjaardags tegeltje 33 jaar

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Verjaardag van een je man, vriend, vriendin, collega? Geef hem of haar dan een origineel cadeau. Dit vrolijke leeftijd tegeltje is voorzien van een superleuk tekst: Hiep Hiep Hoera 33 jaar gefeliciteerd. De kleurrijke confetti en ballonen maak het geheel helemaal af.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 10.95

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke spreukentegel.

Bekijk het Thema : verjaardag 33 jaar  
 
Productcode: 24038 - bbweb