X

Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex licht grijs

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Licht grijze Sweatshirt met dubbellaags capuchon met vlakke en brede koordjes en een recht model voor hedendaagse look. Hele fijne heren sweater met uitstekende pasvorm en met de buitenste laag van 100% katoen voor een betere printbaarheid en trendy kangoeroezak. Is een ideale sweat om casual te dragen maar kan ook zeker op de werkvloer. Merk: Russel. Materiaal: 80% Combed Ringspun Cotton - 20% Polyester Dikte: 280 g/m2. Land van herkomst:Egypt.

foto 3 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex licht grijs foto 4 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex licht grijs foto 5 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex licht grijs foto 6 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex licht grijs foto 7 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex licht grijs

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 47.75

Aantal : x maat XS

Aantal : x maat S

Aantal : x maat M

Aantal : x maat L

Aantal : x maat XL

Aantal : x maat XXL

Aantal : x maat XXXL (3XL) (Extra € 6.75)

Aantal : x maat 4(XL) (Extra € 6.75)

 
Productcode: 41479 - 9265M