X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex donker grijs

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex donker grijs

Donker grijze Sweatshirt met dubbellaags capuchon met vlakke en brede koordjes en een recht model voor hedendaagse look. Hele fijne heren sweater met uitstekende pasvorm en met de buitenste laag van 100% katoen voor een betere printbaarheid en trendy kangoeroezak. Is een ideale sweat om casual te dragen maar kan ook zeker op de werkvloer. Merk: Russel. Materiaal: 80% Combed Ringspun Cotton - 20% Polyester Dikte: 280 g/m2. Land van herkomst:Egypt.

foto 3 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex donker grijs foto 4 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex donker grijs foto 5 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex donker grijs foto 6 Sweatshirt met dubbellaags capuchon mannen unisex donker grijs

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal : x maat XS

Aantal : x maat S

Aantal : x maat M

Aantal : x maat L

Aantal : x maat XL

Aantal : x maat XXL

Aantal : x maat XXXL (3XL) (Extra € 7.00)

 
Productcode: 41476 - 9265M