X

Mok grappig voor de liefste en leukste opa van de wereld! Kado gekregen van mijn favoriete kleinkind

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Een supergrappig kado voor je opa op zijn verjaardag kado te geven. Op de witte mok staat de tekst 'Voor de liefste en leukste opa van de wereld! '  En onderaan de witte mok staat in kleine letters 'Kado gekregen van mijn favoriete kleinkind!'

De mok is vaatwasserbestendig en heeft een hoogte van 96mm en een diameter van 80mm.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 11.95

Aantal :

Bekijk het Thema : opa  
 
Productcode: 33739 - bbweb