X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Leuke mok voor een feestelijke verjaardag van 88 jaar speciaal voor een woest aantrekkelijke jarige

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Leuke mok voor een feestelijke verjaardag van 88 jaar speciaal voor een woest aantrekkelijke jarige

Op zoek naar leuke en orginele mokken voor een verjaardag van 88 jaar? Deze mok is een van de velen mokken die wij in ons assortiment hebben. Op deze beker staat de leuke tekst: 88 jaar en woest aantrekkelijk.

De mok is vaatwasserbestendig en heeft een hoogte van 96mm en een diameter van 80mm.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Aantal :

Bekijk het Thema : verjaardag 88 jaar  
 
Productcode: 33349 - bbweb