X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Klassieke heren polo Pique zwart

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Klassieke heren polo Pique zwart

Klassieke zwarte heren polo perfecte pasmaat. Pique poloshirts zitten geweldig fijn. Poloshirts met de weving "Pique" zijn de enorm populair en mogen niet ontbreken in elke kledingkast! De Pique weving wordt ook wel de 'marcella' weving genoemd. Pique verwijst naar een weefstijl die normaal wordt gebruikt met katoenen garen. Poloshirts met een Pique weving zijn een genot voor je lichaam als je ze aantrekt en zitten de hele dag heerlijk. Polo shirt is voorzien van rib kraag en manchetten. 2 knopen kleur op kleur. Dubbele stiksel aan onderzoom. Gesneden en genaaid. Dikte 180 g/m2 Merk: Sol's. Materiaal:100% Combed Ringspun katoen

foto 3 Klassieke heren polo Pique zwart

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal : x maat S

Aantal : x maat M

Aantal : x maat L

Aantal : x maat XL

Aantal : x maat XXL

Aantal : x maat 3XL (Extra € 3.25)

Aantal : x maat 4XL (Extra € 7.25)

 
Productcode: 36745 - 811346