X

Donker blauwe kinder trui Kinder sweater Premium

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Kinder sweater donker blauw Fruit of the Loom Kids Premium Set-In Sweat met set-in mouwen. Basic sweater voor kids, hierin kunnen ze heerlijk spelen en sporten. Het is een prima vrijetijds sweater en zeer goed te bedrukken of te borduren met bijv. uw verenigings/bedrijfslogo. Materiaal:70% Cotton - 30% Polyester Dikte:260 g/m2. herkomst:Egypt.

foto 3 Donker blauwe kinder trui Kinder sweater Premium foto 4 Donker blauwe kinder trui Kinder sweater Premium

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 28.25

Aantal : x maat 3-4jr

Aantal : x maat 5-6jr

Aantal : x maat 7-8jr

Aantal : x maat 9-11jr

Aantal : x maat 12-13jr

Aantal : x maat 14-15jr

 
Productcode: 41399 - 620310