X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Dames sportshirt Neon geel met ademend effect en langer rugpand Dri-FIT.

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Dames sportshirt Neon geel met ademend effect en langer rugpand Dri-FIT.

Neon geel dames sportshirt met ademend effect. Dri-FIT met Raglan mouwen. Ademend en Langer rugpand. Merk:Sol's Sporty Materiaal:100% Polyester Dikte GSM:140 g/m2. Raglan is een manier om een mouw in te zetten in kledingstukken. Het kenmerk is bij een raglan mouen dat er een schuine naad loopt vanaf de okselholte tot de halskraag.

foto 3 Dames sportshirt Neon geel met ademend effect en langer rugpand Dri-FIT.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Terug?
Ga terug naar het standaard artikel.

Uitleg kosten:
De ontwerpmodule geeft de standaard prijs weer van het huidige ontwerp. Zodra je iets gaat veranderen aan het ontwerp krijg je te maken met extra kosten. Toevoegen van een foto of design zijn per stuk € 3,00. Voor tekst rekenen we € 1,00 per element! Maak je extra regels aan binnen dit element rekenen we per regel € 0.20 extra. Voor glitters rekenen we € 1,00 per element. De extra toeslag voor glitters geldt niet voor mokken en tegeltjes! zodra een wijziging in het ontwerp is aangebracht worden de aantallen op 0 gezet. Voor een nauwkeurige berekening moet je de aantallen in vullen. De prijs die wordt weergegeven is de stuksprijs!

Aantal : x maat Dames XS

Aantal : x maat Dames S

Aantal : x maat M Dames

Aantal : x maat L Dames

Aantal : x maat XL Dames

Aantal : x maat XXL Dames

 
Productcode: 36964 - 801159