X

Ontwerp je / Personaliseer je unieke Ontwerp je unieke Valentijn tegeltje personaliseer je unieke Valentijn tegeltje

Dit artikel wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarom uitgesloten van het retour recht. Wij kunnen dit artikel niet opnieuw verkopen en moeten dit weggooien!

De door jou geuploade ontwerpen / afbeeldingen mogen niet in strijd zijn met bestaande rechten van derden (in het bijzonder auteurs-,persoonlijkheids- en merkenrechten) of juridische bepalingen.

Maak je unieke Ontwerp je unieke Valentijn tegeltje personaliseer je unieke Valentijn tegeltje

Ontwerp je unieke Valentijn tegeltje personaliseer je unieke Valentijn tegeltje!  Ga helemaal creatief los voor jouw Valentijn.  Een leuke tekst een foto. Het is allemaal mogelijk. Het Valentijns tegeltje heeft een afmeting van 15cm x 15cm.

Delen

Ontwerpmodule:
Zodra je aan de slag gaat met de ontwerp module, zie je hoe jouw unieke artikel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je ziet ook direct wat jouw unieke artikel kost zo kom je niet voor verrassingen te staan! Tevens zie je direct de verwachte levertijd. Zo maak je makkelijk en goedkoop de mooiste unieke produkten voor o.a. verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubileums, bruiloften en evenementen.

Toch hulp nodig?
Heb je toch hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke spreukentegel.

 
Productcode: 39693 - bbweb