Krijg je last van je rug schakel dan een keer terug MTB grappig T-shirt

Als fanatieke mountainbiker ken je het wel. Je gaat hard de berg op maar dan wordt het toch ineens wel heel zwaar en krijg je pijne rug! Wat doe je dan? Precies schakel een keer terug.  Met dit T-shirt ben je gewaarschuwd de tekst op het shirt: krijg je last van je rug schakel dan een keer terug!  Met daarboven een mountainbike in een waarschuwingsbord getekend die de berg op gaat.  Leuk om cadeau te geven aan een fanatieke mountainbiker!


€21,95

Aantal :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)


Bekijk het Thema : mountainbike  
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 28781 - bbweb