Jumpsuit kind tijger

Jumpsuit kind, tijger


Dit leuke verkleedpak tijger jumpsuit voor kinderen is voorzien van een capuchon, waardoor je kind beter kan kleden tegen de kou tijdens bijvoorbeeld de carnavalsoptocht. Maar je kunt onder de jumpsuit ook nog wat extra aantrekken tegen de kou.


bbwebwinkel.nl heeft een heel groot assortiment jumpsuit met het thema dieren voor kinderen. Enkele voorbeelden zijn : jumpsuit draak, jumpsuit leeuw, luipaard, giraf, olifant, aap, beer, panda, kip, eend, konijn, hond.


Een jumpsuit is een uit één stuk bestaand kledingstuk dat ook mouwen en broekspijpen omvat. Het is afgeleid van de overall.
Van oorsprong bestaat het pak uit één geheel, het had vooral een beschermde functie zoals bij parachutisten. Daar komt ook de naam vandaan : jumpsuit (springpak) Ook autocoureurs gebruiken een jumpsuit, waarin brandwerende weefsels zijn verwerkt. Vanaf de jaren '60 van de 20e eeuw werd het dragen van jumpsuits populair in de popcultuur. Diverse artiesten betraden het podium in een jumpsuit van zwart leder terwijl personen als Elvis Presley zich uitdosten in fantasierijke kostuums die op het jumpsuit waren gebaseerd. In de jaren tachtig van de twintigste eeuw kwamen op de jumpsuit gebaseerde broekpakken, met name voor dames, in de mode. Ook in latere periodes kwam dit soort kleding regelmatig weer in het modebeeld terecht.€33,95

Aantal :

maat :


Bekijk het Thema : dieren  
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 18871 - bbweb98111fin