Ik moet zuipen T-shirt

Een leuk feest T-shirt moet aan een aantal voorwaarden voldoen.  Het moet lekker zitten want je moet kunnen springen, hossen en dansen.  Ten tweede het moet een feestelijke boodschap bevatten.  Dat doet dit ik moet zuipen zeker!  Moeten is meestal niet zo leuk maar met zuipen is dat minder erg!  Ten derde het moet goed te wassen zijn!  Want niet al het bier komt op de juiste plaats aan! En als Laatste het hoeft niet te duur zijn. Ook dat is dit ik moet zuipen T-shirt niet. Sterker nog je hoeft geen biertje extra door te laten staan.  Want onze t-shirt zijn goedkoop en zitten lekker!


€18,95

Aantal :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Klanten geven ons een 9.1 (reviews: 2144 )

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 23440 - bbweb