I love Vrouwenpolder t-shirt korte mouw

I love Vrouwenpolder t-shirt korte mouw


Vrouwenpolder is vernoemd naar één enkele vrouw. Namelijk Maria. In de 14e eeuw werd in één van de nieuwe polders van Noord Walcheren een kapel ter ere van Maria gebouwd. Hierdoor hadden de bewoners van dit gebied een eigen kapel en hoefde ze niet meer naar de buurtgemeenten Serooskerke of Zanddijk. In 1588 werd in de omgeving van Vrouwenpolder Fort Den Haak gebouwd. In de Tachtigjarige Oorlog met Spanje moest dit fort de ingang van het Veerse Gat verdedigen. In 1809 werd het fort, bij een aanval van de Engelsen, compleet verwoest. Tegenwoordig vindt men niets meer terug van het fort behalve een lege vlakte achter de duinenrij.


Vrouwenpolder is ook bekend om de mosselen en dan met name de hangcultuurmossel. Vrouwenpolder is het startpunt van de mosselroute welke doorloopt tot in Belgie. In Vrouwenpolder vind je namelijk de mosselkwekerij “Neeltje Jans”. Hier kweekt men een zeer exclusieve soort mossel. De Hangcultuur mossel. De omstandigheden in Vrouwenpolder zijn ideaal voor deze mossel, die twee keer zo hard groeit als een gewone mossel én ook nog eens 40% hoger vleesgehalte heeft! Volgens kenners de beste mosselen ter wereld!
Inmiddels maakt het dorp deel uit van de gemeente Veere.


 


De Nederlandse kust beschikt over een groot aantal verschillende badplaatsen.
In veel gevallen zijn dit rustieke dorpjes die in het hoogseizoen een grote toestroom van toeristen kennen.
Veel van die toeristen komen al jaren naar dezelfde badplaats en zullen dat in de toekomst ook blijven doen.

€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2285 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 2686 - bbweb2686