I love Ollolai T-shirt

Een paar maanden geleden had nog nooit iemand gehoord van het dorpje Ollolai in Italië!  Maar sinds het programma van RTL-4 ‘Het Italiaanse dorpje Ollolai’ is dat wel anders.  Vijf stellen hebben een huis gekocht voor 1 euro. Het is dan wel een opknappertje en het is de bedoeling dat ze het toerisme en het dorpje nieuw leven inblazen!  Ga jij er een kijkje nemen als toerist dan is het natuurlijk geweldige leuk om dit shirt aan te doen tijdens jouw bezoek aan Ollolai.


€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 26070 - bbweb