I love Brussel shirt

Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als hoofdstad van Europa gezien! Brussel heeft een mooie Grote Markt maar ook Het Atomium Dit bijzondere bouwwerk staat in het Heizelpark in Brussel en is ontworpen door André Waterkeyn. Het is ontworpen voor de wereldtentoonstelling in 1958 in Brussel en staat symbool voor het metaal ijzer dat in de jaren ’50 sterk in ontwikkeling was.


Maar wat dacht je van Het Koninklijk Paleis van Brussel.In dit mooie paleis vervult de Belgische koning zijn functie en ontvangt hij gasten. De koning woont hier niet, maar in Laken in Kasteel Belvédère. Het paleis dateert uit ongeveer 1826!


En wie we natuurlijk niet moeten vergeten is Manneken Pis De hoofdstad van België is natuurlijk bekend om zijn wereld beroemde ‘Manneken Pis’. Dit standbeeldje van een plassend jongetje staat in het centrum van Brussel op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat.


Kortom van Brussel ga je houden als je er geweest bent of als je er woont! Dit i love Brussel T-shirt is dan erg leuk om te dragen!

€17,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Maak je eigen unieke ontwerp :
Ontwerp je eigen I love t-shirt
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

tooltip review informatie Klanten geven ons een 9.2 (reviews: 2285 )

tooltip informatie Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

tooltip informatie groepskorting Groepskorting tot wel 25%!

tooltip informatie 14 dagen retour Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

tooltip informatie support Snelle helpdesk

 
Productcode: 25502 - bbweb