X

Exclusieve Kerstman Spreukentegel - Het Perfecte Kerstcadeau!

* Deel je ontwerp met vrienden, collega's, familie of met jezelf. Zodat je het ontwerp op een later moment kan aanpassen!

Productinformatie:

Breng de magie van Kerstmis in elk huis met onze sfeervolle Kerstman spreuktegel. Een ideaal geschenk voor familie, vrienden of collega's, deze tegel combineert feestelijke gezelligheid met een persoonlijk tintje.


Deze bijzondere spreuktegel is prachtig vormgegeven met een afbeelding van de Kerstman en bevat de vrolijke spreuk: "De Kerstman weet enorm veel. Maar [NAAM] weet echt alles (en anders verzint hij wel wat)." Personaliseer het met een naam naar keuze voor dat extra speciale gevoel.


Het is meer dan alleen een decoratie; het is een hartverwarmende herinnering aan de kerstperiode. Perfect om aan de muur te hangen en elke ruimte een beetje extra kerstsfeer te geven.


Dit kerst tegeltje heeft een afmeting van 15cm x 15cm.

Ontwerpmodule:

Zodra je de ontwerpmodule gebruikt, krijg je meteen een voorbeeld te zien van jouw persoonlijke creatie. De variatie is enorm! Bovendien krijg je direct inzicht in de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook de verwachte levertijd wordt meteen weergegeven. Zo creëer je eenvoudig en voordelig prachtige, unieke producten voor gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en andere evenementen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Onze grafisch vormgevers staan gratis voor je klaar Neem gerust contact met ons op.

Uitsluiting van retourrecht:

Dit artikel wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom niet retourneerbaar. We kunnen het niet opnieuw aanbieden en zouden het anders moeten weggooien! (zie ook de algemene voorwaarden)

Voorwaarden voor Geüploade Ontwerpen:

De door jou geüploade designs of afbeeldingen mogen geen inbreuk maken op rechten van derden, waaronder auteurs-, persoonlijkheids- en merkrechten, of andere wettelijke voorschriften. (zie ook de algemene voorwaarden)

€ 11.95

Aantal :

Maak je unieke ontwerp :
Personaliseer je unieke spreukentegel.

Bekijk het Thema : kerst  
 
Productcode: 49050 - bbweb