Echte vrouwen lopen de vierdaagse shirt

De oudste stad van Nederland is Nijmegen is. Een keer per jaar wordt de Nijmeegse vierdaagse georganiseerd. Elk jaar doopt men de St. Annastraat om tot Via Gladiola en verwelkomt de wandelaars op de laatste dag van de Nijmeegse vierdaagse als echte helden en daar wil jij toch ook bij horen? Doe jij mee met de Nijmeegse vierdaagse dan ben je een echte vrouw en mag je dit T-shirt dragen!
Draag dit T-shirt alle dagen tijdens de vierdaagse van Nijmegen, en zo ga jij origineel over de finish op vrijdag over de Sint Annastraat - ofwel de Via Gladiola.


€18,95

Aantal :

kleur :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)


Bekijk het Thema : nijmeegse vierdaagse  
Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 24352 - bbweb