Echte mannen komen uit de Betuwe shirt

De Betuwe, een prachtig stukje Nederland in de provincie Gelderland.  Mooie fruitboomgaarden helemaal en als de lente begint dan is het Bloesemtijd een zeer fraai gezicht.  Maar er is ook zeker wat te doen in de Betuwe.  Bijvoorbeeld Appelpop in Tiel.  Een jaarlijks terugkerend festival. En wat dacht je van het fruitcorso met mooi versierde wagens! Kortom genoeg te beleven! Ben jij een echte kerel en wil je iedereen laten zien dat je uit de Betuwe komt draag dan dit Shirt. 


€18,95

Aantal :

maat :

Tips :

- Om teleurstelling te voorkomen controleer de maten en afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.

- Bij grote bestellingen kun je beter eerst een kleine order plaatsen! Voor grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen aanbieden neem hiervoor contact met ons op.

Logo's / Foto's / Teksten:

- Wij bedrukken textiel in ons eigen bedrijf. Wil je er een extra logo op of net een andere tekst op het textiel? Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule (zie hieronder maak je unieke ontwerp!). Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij jouw design? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt je graag verder.

Milieubewust :

- Wij bedrukken ons textiel op een milieuvriendelijk manier! Namelijk 95% van het bedrukte textiel wordt milieuvriendelijk geprint, dankzij de UltraChrome-inkt van Epson (ECO PASSPORT certificering van OEKO-TEX®1)

Voordelen van BBwebwinkel:

Gratis verzending vanaf € 75,- anders maar €3,95 !

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug!

Groepskorting tot wel 25%!

Niet tevreden? 14 dagen retourtermijn

Snelle helpdesk

 
Productcode: 25101 - bbweb